de beste studentenkamers van Maastricht en omstreken

Op zoek naar een kamer?

Ben je op zoek naar een nieuwe kamer? Maak dan een account aan voor eenmalig €10,- en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod.

Maak nu een account aan.

Zelf je kamer verhuren?

Wil je graag zelf een kamer verhuren. Plaats je kamer dan gratis op onze site, kies de optie die bij je past en profiteer van ons ruime bestand met kamer zoekers!

Maak gratis een account aan en zet je kamer online

Pro Housing verhuurt?

Je hebt een pand met verschillende kamers dat je wilt verhuren, maar je wilt de verhuur graag uitbesteden? Dit kan enkel wanneer ook het volledige beheer uit handen worden gegeven aan Pro Housing.

meer informatie

VOOR DE BESTE STUDENTENKAMERS VAN MAASTRICHT

Wij hebben een breed aanbod aan studentenkamers in en rondom Maastricht. Kijk onder het tabblad "Te Huur" voor ons complete aanbod aan studentenkamers.

We hebben een gevarieerd kameraanbod. Dit varieert van kleine & goedkopere kamers tot luxe kamers met eigen voorzieningen.

Wil je graag (zelf) je kamer verhuren, ook dat kan! Heel eenvoudig zelfs, via deze site. Maak een account aan en kies welke optie het beste bij je past: een gratis plaatsing op onze site of het pand volledig uit handen geven, bij ons in beheer. Kijk snel verder!

Onze partners

Woning verhuren in Maastricht of directe omgeving?

Naast kamers, beschikken wij op ons kantoor ook over een aparte afdeling verhuur (Pro Housing).
Ook voor aankoop/verkoop is een aparte afdeling (Pooters Makelaardij).

Bij Pro Housing aan het juiste adres voor huren, verhuren en beheer van woningen, appartementen en studio's in Maastricht, Sittard, Heerlen en directe omgeving.

Bezoek de site van Pro-Housing

Pooters Makelaardij bemiddelt in aankoop, verkoop van appartementen en woningen in en rondom Maastricht, Meerssen, Bunde, Ulestraten, Geulle, Berg en Terblijt, Houthem, Valkenburg a/d Geul, Cadier en Keer, Gronsveld en Eijsden.

Bezoek de site van Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie