Studentenkamer huren

Ben je op zoek naar een nieuwe kamer? Maak dan een account aan voor eenmalig €10,- en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod.

Maak nu een account aan.

Studentenkamer(s) verhuren

U heeft een pand met verschillende kamers dat u wilt verhuren, maar u wilt de verhuur graag uitbesteden? Dit kan enkel wanneer ook het volledige beheer uit handen worden gegeven aan Pro Housing.

Meer informatie

De beste studentenkamers van Maastricht

Als jij op zoek bent naar een studenten kamer, studio of appartement in Maastricht. Dan zit je bij ons aan het goede adres, wij hebben een erg gevarieerd kamer aanbod. Dit varieert van kleine kamers voor een beperkt budget tot aan luxe volledig voorziende studio’s en appartementen.

Ons aanbod ligt verspreid door heel Maastricht en omgeving. je kan op de algemene kaart makkelijk zien of de kamer die jij interessant vind in de buurt ligt van het centrum, jou school of faculteit en andere belangrijke locaties.

Onze partners

Woning verhuren in Maastricht of directe omgeving?

Naast kamers, beschikken wij op ons kantoor ook over een aparte afdeling verhuur (Pro Housing).
Ook voor aankoop/verkoop is een aparte afdeling (Pooters Makelaardij).

Bij Pro Housing aan het juiste adres voor huren, verhuren en beheer van woningen, appartementen en studio's in Maastricht, Sittard, Heerlen en directe omgeving.

Bezoek de site van Pro-Housing

Pooters Makelaardij bemiddelt in aankoop, verkoop van appartementen en woningen in en rondom Maastricht, Meerssen, Bunde, Ulestraten, Geulle, Berg en Terblijt, Houthem, Valkenburg a/d Geul, Cadier en Keer, Gronsveld en Eijsden.

Bezoek de site van Pooters Makelaardij

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie