Studentenkamer(s) verhuren

Verhuren via Pro-Housing Rooms kan op verschillende manieren. Houd u graag zelf de touwtjes in handen, wilt u zeker weten dat de bemiddeling in goede banen loopt of besteed u liever het hele proces aan ons uit?

Dat kan natuurlijk allemaal, wij hebben verschillende ontzorg pakketten om goed aan te sluiten op uw verwachtingen. Wenst u meer te weten over onze ontzorg pakketten en de specificaties hiervan voorzien wij u graag van onze vernieuwde kamerverhuur brochure.

Verhuren van studentenkamer(s)

Het verhuren van studenten woningen is een proces wat enorm dynamisch, wisselend en soms ook erg complex kan zijn. Een studentenpand kan een erg aantrekkelijke bron van inkomsten zijn, zeker in een stad als Maastricht! Helaas kunnen we niet vergeten dat het proces erg seizoensgebonden is, met een enorme drukte van begin juni tot begin oktober.

Er komt veel kijken bij kamer verhuur, denk aan een uitgebreide opname van de kamer en rest van de woning, het adviseren van de verhuurder, het adverteren van de woning bij het juiste publiek, het verwerken van alle reacties en vragen, het bezichtigen, het screenen van de huurders en gegevens en uiteraard alle aspecten die contractueel gezien aan bod komen. 

Wij nemen dit proces graag voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op zaken die er voor u toe doen.

De kosten voor eenmalige bemiddeling zijn € 495,- incl. 21% BTW.

Maak nu een afspraak met Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie