Verhuren

Kamers verhuren

Zelf kamer verhuren is nooit zo makkelijk geweest!

Je kamers verhuren kan bij Pro Housing op een aantal manieren. Houd je graag zelf de regie in handen, kun je juist wel wat hulp van ons gebruiken of besteed je het liever helemaal aan ons uit? Het kan allemaal! Meld je gratis aan als verhuurder en kies de optie die past bij jouw wensen.

Pro Housing Rooms biedt verschillende kamerverhuurdiensten aan:

1. Zelf verhuren

Zelf je woning verhuren was nog nooit zo makkelijk! Dankzij onze ‘zelf verhuren’ optie kun je zelf gratis je woning op de site van Pro-Housing Rooms plaatsen en profiteren van ons uitgebreide netwerk met woningzoekenden.

Meld je kamer aan.

2. Beheer

Naast de optie om zelf je kamer te verhuren, kun je ook het beheer van de te verhuren kamer(s) aan ons uitbesteden. Ons pakket met beheer activiteiten bestaat uit:

  • Administratief beheer met o.a. het innen van huurpenningen en verwerken van huurverhoging.
  • Commercieel beheer met o.a. het verzorgen van de begin- en eindinspectie.
  • Technisch beheer met o.a. 1x per kwartaal inspectie van de woning

Het totale beheer is 5% excl. BTW van de kale huurprijs inclusief service kosten. Wanneer een afrekening gemaakt moet worden van verbruik, wordt het voorschot bedrag opgeteld bij de huurprijs.

Kijk hier voor meer informatie over onze beheer activiteiten.

Maak nu een afspraak met Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie