Studentenkamer(s) verhuren

Verhuren via Pro-Housing Rooms kan op verschillende manieren. Houd u graag zelf de touwtjes in handen, wilt u zeker weten dat de bemiddeling in goede banen loopt of besteed u liever het hele proces aan ons uit? Dat kan natuurlijk allemaal, wij hebben verschillende ontzorg pakketten om goed aan te sluiten op uw verwachtingen.

1. Pro Housing Rooms verhuurt

Het verhuren van studenten woningen is een proces wat enorm dynamisch, wisselend en soms ook erg complex kan zijn. Een studentenpand kan een erg aantrekkelijke bron van inkomsten zijn, zeker in een stad als Maastricht! Helaas kunnen we niet vergeten dat het proces erg seizoensgebonden is, met een enorme drukte van begin juni tot begin oktober.

Er komt veel kijken bij kamer verhuur, denk aan een uitgebreide opname van de kamer en rest van de woning, het adviseren van de verhuurder, het adverteren van de woning bij het juiste publiek, het verwerken van alle reacties en vragen, het bezichtigen, het screenen van de huurders en gegevens en uiteraard alle aspecten die contractueel gezien aan bod komen. 

Wij nemen dit proces graag voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op zaken die er voor u toe doen.

De kosten voor eenmalige bemiddeling zijn € 495,- incl. 21% BTW.

Neem nu contact op met Pro-Housing Rooms
2. Beheer

Naast de verhuur, kunt u ook het beheer van de te verhuren woning(en) aan ons uitbesteden. Ons pakket met beheer activiteiten bestaat uit:

  • Technisch beheer
  • Administratief beheer
  • Commercieel beheer
  • Flexibel beheer

Iedere verhuurder heeft zijn eigen wensen. Zijn eigen aanpak en zijn eigen beleving. Schroom niet om uw vaste afspraken met ons te maken m.b.t de hele aanpak van uw portefeuille. We maken graag voor u een pakket op maat, vraag vrijblijvend naar onze kamer verhuurbrochure!

Kijk hier voor meer informatie over onze beheer activiteiten. Neem nu contact op met Pro-Housing Rooms

We plaatsen cookies op je computer om jouw instellingen te bewaren en om te begrijpen hoe mensen onze website gebruiken. Door gebruikt te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie